Silvestrovský výšlap na Říp

13.03.2011 19:56

Moje kamarádka a pejskařka Petra Brožová je stejného naturelu jako já a ještě k tomu má skvělé nápady...takže tradičně již několik let pořádá různé akce a ne a ne si dát pokoj, i když do toho přišly dvě malé děcka :-)) a MY jsme jí za to velmi vděční :-)

Jedna z těchto akcí je i každoroční Silvestrovský výšlap na Říp. Letos se ho s námi zúčastnila nejen naše Rybízka, ale i její nej nej kámošky Akí a Mejzí s mojí nej nej kámoškou Pavlou.

Počasí nám tentokrát opravdu přálo...bylo krásně nasněžíno, což je důležité pro zpáteční sjezd...

Po náročném výšlapu (náš Macíček tentokrát ani moc neprotestoval a Rybízka ho navíc chvilkama popovážela), jsme se občerstvili u rotundy, udělali pár nezbytných foteček, trochu si zalumpačili a vyrazili směr DOLŮ...jéjej to tedy byla ale jízda!!!! Zasněženo sice bylo, ale pěkná klouzatice...na saních to bylo o život, ale my naštěstí měli oproti druhým boby...Musím tedy říct, že nám ani chudák Rybízka nestačila, jak to svištělo!!! Letěla za námi z toho kopce, řvala jak túúr a dole, když nás konečně dohnala, se mi zakousla do nohavice a prý "už Tě nikdy nepustím, bééé"....

No zkrátka to bylo super!!! a budem se těšit na další výpravu :-))

Foto viz. "fotogalerie"